Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οδ. Βουδούρης: Ο Σαμαράς εκχωρεί την κυριαρχία!

 
 
Συνέντευξη στον Χ.Κ. Λαζαρόπουλο
Φωτογραφίες: Γιώργος Διαμαντάκης
 
Στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας οδηγεί η ανυπαρξία «Σχεδίου Β» και ολοκληρωμένου προγράμματος εξόδου από την κρίση επισημαίνει στο “Newsbomb.gr” ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Οδυσσέας Βουδούρης.  
Το στέλεχος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» επισημαίνει ότι τόσο ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και οι κύριοι Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλος και Λ. Παπαδήμος προσήλθαν σε διαπραγματεύσεις με την τρόικα και με τους εταίρους χωρίς προτάσεις και αντεπιχειρήματα.
 
Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι η υιοθέτηση άνευ αντιστάσεως όσων απαιτούν οι δανειστές και οι διεθνείς τοκογλύφοι για να βάλουν χέρι στα φιλέτα του Δημοσίου και να μετατρέψουν τη χώρα σε «αποικία» με ένα ιδιότυπο καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης.
 
Ο κ. Βουδούρης βλέπει πολύ γρήγορα τον ανασχηματισμό και προτείνει να καταρτισθεί από τη ΔΗΜΑΡ σχέδιο εξόδου από την κρίση υπό το οποίο θα επανακαθοριστεί και η συμμετοχή της στην κυβέρνηση.
 
Χαρακτηρίζει «κλινικά νεκρή» την προγραμματική συμφωνία, απαντά για τις αποκαλύψεις του “Newsbomb.gr” σχετικά με το «Φιλευρωπαϊκό Κόμμα» που λέγεται ότι προετοιμάζεται παρασκηνιακώς και σχολιάζει τη φράση του κ. Γιάννη Βαρουφάκη ότι «κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Κοσσυφοπέδιο».
 
Όσον αφορά στα εσωκομματικά, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ εξηγεί τι έγινε με τη φράση που του αποδόθηκε και επισημαίνει στους εσωκομματικούς συντρόφους του ότι συλλογικό δημοκρατικό κεκτημένο αποτελεί η ελεύθερη έκφραση πολιτικής γνώμης ακόμα και από τη μειοψηφία.

Ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύεται στο "Newsbomb.gr"