Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Γερμανία προκαλεί την αγανάκτηση!

Ο βουλευτής της Ν.Δ. ζητεί να μπει στην ατζέντα παρέμβαση για τη βιωσιμότητα του χρέους, αποκαλύπτει τι παίζεται με την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και στέλνει μήνυμα προς όσους θέλουν νεκρανάσταση του «Συναγερμού»
 
 
Φωτογραφίες: Γιώργος Διαμαντάκης
 
Ευθύνες στην κ. Άνγκελα Μέρκελ και τον κ. Βόλφγκαγκ Σόιμπλε για το αδιέξοδο στο τελευταίο Eurogroupαποδίδει εμμέσως πλήν σαφώς ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παρεχώρησε στο “Newsbomb.gr”.
 
Τονίζει ότι η ελληνική πλευρά έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, ο λαός υφίσταται δυσβάστακτες θυσίες και ήρθε η ώρα εν όψει του επόμενου Eurogroup, τη Δευτέρα, να δοθούν τα χρήματα. Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει δημοσίως να γίνει παρέμβαση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. 
Τη συνέντευξη παραχώρησε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
στον Χάρη Λαζαρόπουλο
για την πρώτη ενημερωτική
ιστοσελίδα της χώρας, το "Newsbomb.gr".
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζει ότι αναμένει από το υπουργείο Οικονομικών αποτελέσματα σε ό,τι αφορά σε όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
 
«Περιμένω ταχύτατα από το υπουργείο Οικονομικών απτά αποτελέσματα από τον εντοπισμό και την καταβολή διαφυγόντων φόρων όσων έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό», ξεκαθαρίζει.
 
Όσον αφορά στα σενάρια «μετεξέλιξης» της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης απορρίπτει σενάρια όπως είναι η ανασύσταση του «Συναγερμού», εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει και χαρακτηρίζει «σκοτεινή σελίδα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας» την είσοδο της «Χρυσής Αυγής» στη Βουλή.
Απαντά στο ερώτημα αν δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και αφήνει έντονες αιχμές εναντίον του κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης εδώ  ή παρακολουθήστε τα κυριότερα στιγμιότυπα: