Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σποτ - έκπληξη: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ μιλά ελληνικά για καλό!

 
Σε άπταιστα ελληνικά μεταδίδει στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο το κοινωνικό μήνυμα του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο γνωστός Ισπανός ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ, στο πλαίσιο της εκστρατείας αλληλεγγύης «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου».
Το μήνυμα λέει: «Εκατομμύρια άνθρωποι στην Ισπανία, έφεραν μια επανάσταση με μια απλή κίνηση. Όσο δυσκολεύει η ζωή μας, τόσο μεγαλώνει η ευαισθησία μας για τον πόνο των άλλων. Τώρα αυτή η επανάσταση έρχεται και στην Ελλάδα». 
 
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Χαβιέ Μπαρδέμ αναφέρεται στην εκστρατεία «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» και στον θετικό αντίκτυπο που είχε στην Ισπανία. Στη συνέχεια εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι και οι Έλληνες «θα δώσουν στον κόσμο ένα μάθημα αλληλεγγύης, βοηθώντας αυτούς που περισσότερο έχουν ανάγκη».
 
Στη ραδιοφωνική εκδοχή συμμετέχει και η κ. Αφροδίτη Σημίτη.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι καραμέλες υψηλής ποιότητας με μέλι και θυμάρι που διατίθενται μέχρι στιγμής στα 1.200 φαρμακεία που συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το δίκτυο αλληλεγγύης, προς μόλις 1,60 ευρώ, τα έσοδα από τις οποίες θα ενισχύσουν τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, εντός και εκτός συνόρων.
 
 
Το κόστος παραγωγής κρατήθηκε στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο, χάρη στην προσπάθεια και την ευγενική συνεισφορά της ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών APIVITA και των συνεργατών της που παρήγαγαν και διανέμουν τις παστίλιες χωρίς κανένα απολύτως κέρδος.
Για το τηλεοπτικό σπότ που έγινε με την αφιλοκερδή υποστήριξη των συμμετεχόντων, η Καλλιτεχνική Διεύθυνση και το copyright ανήκει στον Jorge Martinez/Germinal Comunicacion ενώ την παραγωγή και την υλοποίηση ανέλαβε η εταιρεία Εl Cangrejo.