Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Καρφί Παυλόπουλου στους… «αφηρημένους» της Συγγρού

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή ψέγει όσους ξέχασαν την επέτειο ίδρυσης της Ν.Δ. 



Ξεσπάθωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. Άφησε βαρύτατες αιχμές για μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας από τις βασικές αρχές της ίδρυσης της.

Αφορμή ήταν η πλήρης αδιαφορία του κόμματος για την σημερινή «επέτειο» από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία στις 4 Οκτωβρίου 1974! Και είναι λογικό να αντιδράσει ένα ιστορικό στέλεχος κατά αυτόν τον τρόπο όταν το «τελειωμένο ΠΑΣΟΚ» έστησε μόλις έναν μήνα πριν, ένα ενορχηστρωμένο πολιτικό μνημόσυνο διαρκείας παρότι στη συνείδηση του λαού έχει απαξιωθεί πλέον από τη δραματική διακυβέρνηση της χώρας από τους κ.κ. Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως έλεγαν μάλιστα στελέχη της Ν.Δ., το κόμμα που υποτίθεται ότι κυβερνά όμως, “λησμόνησε” την επέτειο ίδρυσης του.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του κ. Παυλόπουλου: «Ας διαβάσουν κάποιοι τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία και θα διαπιστώσουν πόσο επίκαιρες είναι σήμερα. Εάν κάποιοι νομίζουν ότι “λησμονώντας” την σημερινή ημέρα θα βρουν ευκαιρία να τις παραβούν, είναι γελασμένοι».


Σαφέστατη η αιχμή προς όσους κάνουν πως ξεχνούν ποιος ήταν εκείνος που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα και πώς πρέπει η παράταξη να ανασυνταχθεί ώστε να εκφράσει και πάλι όλους τους Έλληνες. Όπως το είπε ο κ. Παυλόπουλος, είναι γελασμένοι!