Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Βουλευτές Ν.Δ.: «Ο Χατζησωκράτης μπέρδεψε τη βούρτσα»


Αντιδράσεις προκάλεσε η ραδιοφωνική συνέντευξη του στελέχους της ΔΗΜΑΡ από το Αγρίνιο, κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη



Πολιτική ανάλυση χωρίς επιχειρήματα έκανε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό σχετικώς με το εγχείρημα της «Ελιάς» και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους έχει εκφράσει την αντίθεσή του ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης.

Μεταξύ των άλλων, ο κ. Χατζησωκράτης επικαλέστηκε παλαιότερη εκτίμηση του επικοινωνιολόγου κ. Γιάννη Λούλη για πολιτικές πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν στον κεντροδεξιό χώρο πριν από μερικά χρόνια.

Ωστόσο, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ δεν υπολόγισε ότι εκείνες οι προσπάθειες γίνονταν εκ του μηδενός, χωρίς πολιτική φθορά και χωρίς ευθύνες για κακή διακυβέρνηση. Διότι, όπως και να το κάνει κανείς, όταν βλέπει τον κ. Κώστα Σημίτη να αποτελεί τον πολιτικό μέντορα της ντόπιας «Ελιάς» μπορεί να θυμηθεί κανείς καταστάσεις που ερεθίζουν αρνητικά το υποσυνείδητο της κοινής γνώμης.

Ποιος δεν θυμάται:
  • Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ».
  • Τους «εκσυγχρονιστές» που διόριζαν με «πιστοποιητικά» κομματικών φρονημάτων και κουπόνια ορδές ψηφοφόρων από την Αιτωλοακαρνανία στο Μετρό.
  • Το «σύστημα Σημίτη» χάρη στο οποίο η «ισχυρή Ελλάδα» άρχισε να χρεοκοπεί όταν τα αρπαχτικά του Χρηματιστηρίου ρούφηξαν περιουσίες ανυποψίαστων. 
  • Το «πάρτι των ημετέρων» στις προμήθειες του Δημοσίου με φακέλους που ανοιγόκλειναν αριστοτεχνικά για να κερδίζει πάντα η προσφορά του «κολλητού», ο οποίος μοίραζε μπαχτσίσια από τις υπερτιμολογήσεις έργων που δεν έγιναν ποτέ. 

Όπως λένε στελέχη της Ν.Δ. είναι κρίμα για την τριχοτομημένη ΔΗΜΑΡ που αλληθωρίζει τελευταία προς το ΣΥΡΙΖΑ, καρδιοχτυπά για μια μερίδα του ΠΑΣΟΚ και είναι σίγουρο πως θέλει να αμαρτήσει με όποιον αναλάβει την εξουσία, να αφήνει τα στελέχη της απροστάτευτα. 

Είναι κρίμα να μπερδεύουν την βούρτσα με την πολιτική ή την… κρεατοελιά, σχολιάζουν καυστικά.