Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το αίνιγμα με τον Στουρνάρα και τον Καραμανλή

Η αλήθεια πίσω από τις φήμες για τον ΔΟΛ 


Επειδή ορισμένοι επιμένουν να αποδίδουν τουλάχιστον στον κ. Κ. Καραμανλή θυμό έναντι του κ. Γ. Στουρνάρα, έγκυρες πηγές επαναλαμβάνουν ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή διαρροή προς τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον ΔΟΛ σχετικώς με την υποτιθέμενη ενόχληση του πρώην πρωθυπουργού έναντι του υπουργού Οικονομικών, για την οποία μάλιστα έγινε «Β’ Έκδοση» προκειμένου να διαμορφωθεί έντονο κλίμα πιέσεων.

Ο κ. Καραμανλής δεν έχει επικοινωνία με την διοίκηση του συγκεκριμένου συγκροτήματος εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει κρύψει τις παρατηρήσεις του για την ακολουθούμενη πολιτική αλλά όπως δεν έχει υποδείξει σε οποιαδήποτε άλλο πώς θα ασκήσει τα καθήκοντά του έτσι πράττει και τώρα σχετικά με τον «τσάρο». 

Πολλοί είναι οι «γαλάζιοι» βουλευτές που έχουν ενοχληθεί με την τακτική που ακολουθούν ορισμένα κέντρα για να διαμορφώσουν συνθήκες αποπομπής του κ. Στουρνάρα ή κι ενός μικρής κλίμακας «διορθωτικού» ανασχηματισμού εν όψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε γνωστός βουλευτής: «Από τη λογική της μονταζιέρας, ορισμένοι σύμβουλοι στο Μαξίμου ξαναθυμήθηκαν την παπαγαλία με διαρροές…».