Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: Τρελό φορτηγό χτύπησε ηλικιωμένη στην Παλιά Κοκκινιά

Οι πρώτες φωτογραφίες από το τροχαίο στην Παλιά Κοκκινιά

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΣ ΘΥΜΟΣ και καταγγελίες από τους αυτόπτες μάρτυρες που αποδίδουν ευθύνες στην πρόεδρο της Δ' Κοινότητας κ. Κατερίνα Γαρδούνη


Αγωνία επικρατεί για την ηλικιωμένη που παρέσυρε και τραυμάτισε, σύμφωνα με τις έως τώρα μαρτυρίες, φορτηγό βαρέως τύπου που κατέβαινε την οδό 25ης Μαρτίου προς τη Φαλήρου, προφανώς με κατεύθυνση προς το λιμάνι.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις έξι το απόγευμα στην Παλιά Κοκκινιά στη στροφή από τον ναό των Αγίων Αναργύρων προς τον Πειραιά. Κάποια ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, περπατώντας πάνω σε διάβαση, ακριβώς έξω από τον ναό. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Piraeus Press", οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι η γηραιά κυρία  στραβοπάτησε, έχασε την ισορροπία της και χτυπήθηκε από φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας "Ζαφειρόπουλου" που περνούσε από το σημείο με ταχύτητα. 

Ενδιαφέρον έχουν πάντως οι καταγγελίες των κατοίκων τόσο για την αδράνεια που έχει επιδείξει σε όλη τη διάρκεια της θητείας της η πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας κ. Αικατερίνη Γαρδούνη στα παράπονα και τις οχλήσεις που δέχεται ώστε να σηματοδοτηθεί καλύτερα το σημείο και να δημιουργηθούν διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών.
 
Το αίτημα αυτό μάλιστα αιωρείται και συζητείται στο Δ' Διαμέρισμα από το 2008 που ασφαλτοστρώθηκε η οδός 25ης Μαρτίου αλλά κάποιοι απ' αυτούς, οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, τους έγραφαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αναλόγως με την κατάσταση της ηλικιωμένης θα επανέλθουμε. 

Πηγή φωτογραφίας: Piraeus Press