Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Στον μητροπολίτη Σεραφείμ πήγαν Μαρινάκης και Μώραλης

Τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ επισκέφτηκαν οι κύριοι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Μώραλης. 
Συζήτησαν περισσότερο, τουλάχιστον απ' όσα διέρρευσαν κυρίως από την πλευρά της μητρόπολης, τις πτυχές του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου που διαδρματίζει η εκκλησία της πόλης.
Εκτός από κοινωνικό χαρακτήρα η επίσκεψη πήρε και πολιτικό χαρακτήρα, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", αφού ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο παρουσίασαν ολόκληρη την πρόταση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για την ανάπτυξη της πόλης, την καταπολέμηση της ανεργίας, ένα δίκτυο κοινωνικών υποδομών καθώς και σε μια συνεργασία Δήμου και Πειραϊκής Εκκλησίας.


Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πλέον οι ενορίες, διότι έχουν αυξηθεί τα συσσίτια και ο κόσμος αναζητεί ένα πιάτο φαγητό στην ενορία του.

Ο κ. Μώραλης δήλωσε: "Την επόμενη ημέρα των εκλογών, στη διάρκεια της δικής μας δημαρχιακής θητείας, επιζητούμε και αναμένουμε την πνευματική και ουσιαστική στήριξη του Σεβασμιωτάτου, με ιδέες, προτάσεις και δράσεις που έχει τόσο ανάγκη η πειραϊκή κοινωνία".