Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μιχαλολιάκος σε Μώραλη: «Είμαι γιος αγρότη κι όχι ΠΑΣΟΚου υπουργού»

Γιατί ο δήμαρχος Πειραιώς ζήτησε
την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Νέα σφοδρή επίθεση στο συνδυασμό Μώραλη - Μαρινάκη εξαπέλυσε μέσω του «Σκάι» ο δήμαρχος Πειραιώς κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Όπως ανέφερε, ο Πειραιάς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού.

«Στο συνδυασμό Μώραλη συμμετέχει το πιο γνωστό όνομα της διαπλοκής, ο Κόκκαλης (σ.σ ο Πέτρος Κόκκαλης), του οποίου η επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω του κράτους είναι γνωστή» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιώς στον Άρη Πορτοσάλτε.

Κατήγγειλε εκ νέου ότι μη Πειραιώτες κατέλυσαν τη νομιμότητα κατέλαβαν την πόλη, αφισοκόλλησαν και αφισσορύπαναν όλη την πόλη, απειλούσαν. «Μόνο η Χρυσή Αυγή το είχε κάνει να καταλαμβάνει δημόσιους χώρους, η ΧΑ ψήφισε Μώραλη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε παρέμβαση του πρωθυπουργού

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού γιατί πρέπει να αποδειχθεί ότι «η δημοκρατία δεν είναι αδύναμο πολίτευμα επειδή είναι ανεκτικό».

«Εγώ είμαι γιος αγρότη ο Μώραλης ήταν γιος υπουργού, είναι εκπρόσωπος του βαθέος ΠΑΣΟΚ με όλο το σεβασμό στη μνήμη του πατέρα του, αλλά και στη μνήμη του δικού μου» σχολίασε ο δήμαρχος σχετικώς με τις κατηγορίες που ακούγονται από αντιπάλους του.