Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: Καρτέρι έξω από το γραφείο υπουργού στον Πειραιά!

Πανικός στον Πειραιά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και μαθητών στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου


Ανάστατοι είναι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές με τη στάση που τήρησε ο υπουργός Παιδείας και βουλευτής Α' Πειραιώς κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος σχετικώς με την απόλυση του γυμνασιάρχη Περάματος κ. Νικολάου Μουμούρη. 

Για το λόγο αυτό, δεκάδες καθηγητές, γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο του κ. Αρβανιτόπουλου απαιτώντας να ακούσει τη δική τους εκδοχή για την επάρκεια, την καταλληλότητα και την αναγκαιότητα να συνεχίσει ο κ. Μουμούρης να ασκεί τα καθήκοντά του. 
Χαμός έξω από το γραφείο του Αρβανιτόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας "Piraeus Press" ο κ. Μουμούρης  διαφώνησε με το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
Αρνήθηκε να ακολουθήσει το διάταγμα σχετικά με την αξιολόγηση, η οποία ακολουθείται από απόλυση προσωπικού κι έτσι αρχικώς παραιτήθηκε.

Ακολούθησε και απόλυση, κάτι που δυσαρέστησε συναδέλφους και μαθητές που δεν κρύβουν το θυμό τους για τον υπουργό Παιδείας. 

Περιττό να πούμε ότι σημειώθηκε κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη από τις μονοδρομήσεις. 

Πηγή φωτογραφίας: Piraeus Press