Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Άννα Περπερίδου: Αγώνας βαρύς και δύσκολος για έναν καλύτερο Πειραιά

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου "Μας ενώνει ο Πειραιάς" θα είναι η 25χρονη Άννα Περπερίδου. Πειραιώτισσα με ποντιακή καταγωγή που δικαιολογεί το τσαγανό και το μεράκι της, τα οποία αποτελούν όπλα που θα χρησιμοποιήσει ώστε να δουλέψει σθεναρά και με πάθος για την κοινότητα της, την αγαπημένη της Ευαγγελίστρια, Προφήτη Ηλία, Πασαλιμάνι και Καστέλλα.

Όταν το '907' ρώτησε για ποιο λόγο ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά απάντησε:

«Δεν είμαι μικρή, είμαι απλά ΕΤΟΙΜΗ να αναλάβω δράση ώστε να πετύχω, πάντα μαζί με τη βοήθεια του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος είναι στο πλευρό μου και με στηρίζει το καλύτερο για τους δημότες της περιοχής μου, εξάλλου ζητώ την ψήφο τους, γεγονός που είναι ΙΕΡΟ, οπότε δεν θέλω ούτε να τους απογοητεύσω, ούτε να τους κοροϊδέψω. Ο αγώνας μας δύσκολος και μακρύς, όμως με λίγη καλή θέληση και συνεργασία θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά στην υποψηφιότητα Μώραλη και αν την τρομάζει το κλίμα  η αυξανόμενη δυσκολία αυτής της αναμέτρησης η κ. Περπερίδου επισημαίνει:

«Όχι γιατί να με τρομάζει, κανένα δεν θα έπρεπε να τρομάζει. 
Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε απέναντί μας τον Πέτρο Μαντούβαλο, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι, αλλά μας χώρισε στη μέση, έβαλε τον Πειραιώτη σε δίλημμα και κυρίως τον Μανιάτη Πειραιώτη να επιλέξει ή Μιχαλολιάκο ή εκείνον, καλούμαστε λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές να χωριστούμε, να ψηφίσουμε ή Πρόεδρο ομάδας ή δήμαρχο πόλης. 
Είναι άσχημο αυτό από τη μία, αλλά από την άλλη μας πεισμώνει να προχωρήσουμε με όσα όπλα διαθέτουμε. Και ποια είναι αυτά; Το χαμόγελό μας, η διάθεση μας, η καλοσύνη μας, η αυθεντικότητα μας, τα νιάτα μας, το ότι δεν ανήκουμε σε κανένα σύστημα, δεν έχουμε "φάει" από κανέναν τίποτα, μένουμε ΠΕΙΡΑΙΑ και αγωνιζόμαστε εμείς και οι οικογένειές μας μέρα με την ημέρα. 
Ο "Πειραιάς Νικήτης" έχει μέσα στο ψηφοδέλτιο του νέους ανθρώπους που εκτιμώ και είναι φίλοι μου και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία από καρδιάς, όποιος φτάσει στο τέρμα να νοιαστεί για το σπίτι του, δηλαδή τον Πειραιά μας».

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ένα νέο άνθρωπο που μάχεται καθαρά και με καλή καρδιά.