Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η... εκτίναξη της Όλγας Κεφαλογιάννη!


Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη προσήλθε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στην ώρα της και κάθησε μαζί με κάποιους βουλευτές της Περιφέρειας. 

Ξαφνικά διαπιστώνει ότι τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά απαθανατίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, ο οποίος όμως πήγε και κάθησε στην ακριβώς απέναντι πτέρυγα της Αίθουσας της Γερουσίας. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Τόσο πολλοί φωτογράφοι εκεί και στην πτέρυγα της Όλγας σχεδόν κανένας. Τότε η Όλγα κάνει τη μεγάλη κίνηση. 


Εκτινάσσεται από τη θέση της, διασχίζει την αίθουσα και σε ελάχιστο χρόνο βρίσκεται δίπλα στον κ. Καραμανλή. Κάτι του ψιθυρίζει στο αφτί και τα φλας των φωτογράφων ξαναπαίρνουν φωτιά (από όπου και η φωτογραφία). 

Αλλωστε αυτές οι γεμάτες φωτογραφίσεις συναντήσεις της Όλγας με τον κ. Καραμανλή έχουν προϊστορία. Σε μια συνεδρίαση της Κ.Ο. ο κ. Καραμανλής ήταν εκείνος που φρόντισε να καθήσει δίπλα στην κυρία Κεφαλογιάννη.

 Και όταν οι φωτογράφοι συνωστίζονταν ποιος θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία, ο κ. Καραμανλής γύρισε και είπε στην κυρία Κεφαλογιάννη: «Όλγα, σε ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο...».

Πηγή: Βηματοδότης