Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Maleficent- Η ωραία κοιμωμένη


Ένα από τα κλασικά αριστουργήματα της Disney έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες και κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου 2014 και σε 3D

Η ταινία εξερευνά την ανείπωτη ιστορία της πιο εμβληματικής κακιάς της Disney από την κλασική ταινία Ωραία Κοιμωμένη (Sleeping Beauty) του 1959 και τα στοιχεία της προδοσίας της που μετατρέπουν την αγνή καρδιά της σε πέτρα. 

Καθοδηγούμενη από εκδίκηση και έναν διακαή πόθο για την προστασία των βάλτων των οποίων βασιλεύει, η Κακιά Μάγισσα (Maleficent) καταριέται το νεογέννητο βρέφος του Βασιλιά, την Ορόρα. Καθώς το κορίτσι μεγαλώνει, η Ορόρα βρίσκεται στη μέση μιας σύγκρουσης ανάμεσα στο βασίλειο του δάσους το οποίο μεγαλώνοντας αγάπησε και το ανθρώπινο βασίλειο που κρατά την κληρονομιά της. Η Κακιά Μάγισσα συνειδητοποιεί ότι η Ορόρα μπορεί να κρατά το κλειδί για την ειρήνη και αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα που θα αλλάξει για πάντα τους δύο κόσμους.

O σκηνοθέτης της ταινίας Ρόμπερτ Στρόμπερκ υπόσχεται ένα φιλμ που θα καθηλώσει και θα "μαγέψει" η Αντζελίνα Τζολί, ξανά σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.
Ο προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα 200.000.000 ευρώ.

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας: