Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Από το Mega ο Μαρινάκης απάντησε στον Μιχαλολιάκο (VIDEO)


Υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή
ενώ χαρακτήρισε «τίμιο κι εργατικό παιδί» τον Γ. Μώραλη
που μπορεί να γίνει δήμαρχος αντί εκείνου

Απάντηση στις αιτιάσεις που διατυπώνει ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστηρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή και ότι μοναδικό του κίνητρο είναι η αγάπη του για την πόλη του Πειραιά.

Ο κ. Μαρινάκης εμφανίστηκε το πρωί στο “Mega” και ζήτησε να γίνει σεβαστή η βούληση του πειραϊκού λαού. Δήλωσε πως ο κ. Μιχαλολιάκος διαψεύδεται επίσημα από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από τον νομικό του σύμβουλο και την Εκκλησία του Πειραιά.

Μάλιστα, εξήγησε ότι λόγω της δραστηριότητάς του με τη ναυτιλία, δεν μπορεί να κατέβει ούτε για δήμαρχος, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Μώραλη, «ένα τίμιο και εργατικό παιδί» που «είναι τεχνοκράτης και μπορεί να το κάνει», δηλαδή να ασκήσει καθήκοντα δημάρχου.

«Με ενδιαφέρει η πόλη μου, έτσι απλά. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Σε αυτή την προσπάθεια βγήκα μπροστά. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στον Πειραιά και ξέρω τα προβλήματά του», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Στο ερώτημα αν προτίθεται να βοηθήσει και ο ίδιος τους Πειραιώτες με δικά του χρήματα αν χρειαστεί, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Βέβαια, είναι κάτι που το κάνουμε χωρίς να το προβάλλουμε, αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς επίσης και ο Ολυμπιακός έχει μια τεράστια κοινωνική προσφορά, όχι μόνο στον Πειραιά αλλά σε ολόκληρη τη χώρα».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ακόμη ότι είναι πολύ σημαντικό να δεσμευτούν στην κυβέρνηση ότι ο Πειραιάς θα είναι μοχλός ανάπτυξης.

Διαβάστε ακόμα:

Νέοι γρίφοι στην κόντρα Μιχαλολιάκου – Μώραλη

Τι ζήτησε ο Μώραλης από Σαμαρά και Βενιζέλο

Δρίτσας: Γυρίζω την πλάτη μου σε Μιχαλολιάκο και Μώραλη

Πειραιάς: Έρευνα για τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου (VIDEO)

Τρόφιμα και... "ευλογημένα" ψηφοδέλτια στα Καμίνια!