Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κινητά, sms, πιστοί σύζυγοι και ο Γ. Τραγάκης



Εκείνο που είχε ενδιαφέρον ήταν η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στην αίθουσα λίγο πριν από την εμφάνιση του πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά στη συνεδρίαση της Κ.Ο. 
Οι βουλευτές ρωτούσαν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ι. Τραγάκη«Πότε θα τελειώσουμε την Παρασκευή με το Μεσοπρόθεσμο γιατί έχουμε και δουλειές στις περιφέρειές μας;». 
 
Ο κ. Τραγάκης τούς διαβεβαίωνε ότι όλα θα έχουν τελειώσει ως τις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά ο γραμματέας της ΚΟ κ. Κ. Μπούρας άλλα τους έλεγε, ότι δηλαδή η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί γύρω στα μεσάνυχτα, κάτι βεβαίως το οποίο δυσαρέστησε τους περισσότερους βουλευτές.
Αλλοι μιλούσαν στα κινητά τους ή έστελναν SMS, διάβαζαν τα ειδησεογραφικά sites από τα i-Pad τους, έκλειναν ραντεβού για να παραστούν ομαδικά στο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ 
Κωνσταντίνου Καραμανλή, ρωτούσαν τον κ. Ευρ. Στυλιανίδη αν στο μνημόσυνο θα παραστεί και ο (αντάρτης) κ. Τζιτζικώστας ή ο κ. Ν. Κακλαμάνης (τους διαβεβαίωνε ότι θα έρθουν και ότι «θα γίνει χαμός») και τέλος ο κ. Μιχ. Ταμήλος  περιέγραφε με ποιον τρόπο επιστράτευσε τη σύζυγό του Στέλλα ως... βοηθό πολιτικού: «Θα σου είμαι πιστός όσο είμαι πολιτικός. Εάν δεν εκλεγώ, δεν ξέρω τι θα γίνει, συνεπώς κανόνισε» της είπε με νόημα.
Πηγή: Βηματοδότης