Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ποιος είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Θεοχάρη


​​Γενικό Γραμματέα Εσόδων με «κοινωνικό πρόσωπο» θέλει η κυβέρνηση.

Με το όνομα του νυν γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Παναγιώτη Κοκκόρη να είναι το πρώτο στη λίστα -σύμφωνα με πληροφορίες- συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις αναφορικά με την τοποθέτηση του νέου γενικού γραμματέα Εσόδων, δέκα ημέρες μετά την αποχώρηση του Χάρη Θεοχάρη.



Αν και ακούγονται επίσης τα ονόματα των κ.κ. Στ. Κουτνατζή, νομικού συμβούλου του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη και του Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χ. Τσαβδάρη καθώς και αυτό του κ. Νίκου Καραβίτη που είναι έμπιστος του κ. Στουρνάρα, ο κ. Κοκκόρης θεωρείται ως μια πιο ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση. Κι αυτό διότι στο Μέγαρο Μαξίμου διαβλέπουν πως το μεγάλο μείον της θητείας Θεοχάρη, δεν ήταν η σαφώς απαιτούμενη τεχνοκρατική αντίληψη αλλά η επαφή με την κοινωνία και η ανάγκη για κατανόηση της αντανάκλασης που κάποια μέτρα έχουν σε αυτή.

Εφοριακός με μεγάλη πείρα και με έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν πηγές, ο κ. Κοκκόρης συνδυάζει λόγω της θέσης του ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και την εμπειρία των πολιτικών για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς υλοποίησε εσχάτως σύνθετες πολιτικές για πολίτες έχοντες αναπηρίες ενώ συνέδεσε τα ασφαλιστικά ταμεία με 43 αναπηρίες διευκολύνοντας σημαντικά χιλιάδες αβοήθητους Έλληνες...

​ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα​