Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μακάβριο! Νέα μόδα κηδεύουν τους νεκρούς σαν ζωντανούς.Ο νεκρός δεν μπαίνει σε φέρετρο (ΦΩΤΟ)



Ακούγεται και μπορεί να είναι μακάβριο και περίεργο αλλά στο εξωτερικό είναι ...τάση. Η νέα μόδα στις κηδείες που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι ο νεκρός να μην βρίσκεται στο φέρετρο ως είθισται αλλά σε μια σκηνή από την καθημερινή του ζωή!





Σε γραφείο τελετών στη Νέα Ορλεάνη,σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, εδώ και πολύ καιρό οι πελάτες ζητούσαν να τους αποχαιρετήσει ο κόσμος έτσι όπως τους ήξερε στη ζωή τους και όχι ξαπλωμένους σε ένα φέρετρο. Έτσι η 53χρονη γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία κηδεύτηκε έτσι όπως συνήθιζε να ζει... Στην κουζίνα του σπιτιού της με μια μπύρα και ένα τσιγάρο στο χέρι. Έτσι όπως ζούσε δηλαδή τα τελευταία χρόνια.




  Το ίδιο είχε ζητήσει και ο πυγμάχος Christopher Rivera, o οποίος δολοφονήθηκε. Να είναι στην κηδεία του έτσι όπως τον γνώρισαν όλοι μέσα στο ρινγκ με τα γάντια του μποξ

Ο υπεύθυνος του γραφείου κηδειών που πλέον θα μπορούσαμε να τον πούμε ... σκηνοθέτη κηδειών δήλωσε πως έχει κάνει μέχρι στιγμής μόνο έξι τέτοιες κηδείες αν και του έχουν ζητήσει πάρα πολλές, αλλά δεν τις έχει κάνει γιατί οι πελάτες του δεν έχουν πεθάνει ακόμα!


Προφανώς και το κόστος της κηδείας θα είναι πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, αφού όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες στήνεται ολόκληρο σκηνικό και βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά για να υπάρξει το ...επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Alert.gr