Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ντινόπουλος: Η πόρτα μου είναι ανοιχτή ακόμα και για τη Δούρου


Πρέπει να βοηθήσουμε να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη, είπε σε συνέντευξή του ο νέος υπουργός Εσωτερικών

Την καλή συνεργασία με δημάρχους και περιφερειάρχες θέτει ως βασικό στόχο του ο νέους υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, όπως υπογράμμισε σε συνέντευξή του.



Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Ντινόπουλος τόνισε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η πόρτα μου και το τηλέφωνό μου θα είναι ανοικτό σε όλους τους δημάρχους και σε όλους τους περιφερειάρχες της χώρας, όπου αυτοί και αν ανήκουν. Προέρχομαι από την αυτοδιοίκηση και ξέρω πόσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη τετραετία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Επεσήμανε ακόμη ότι θα συνεργαστεί και με την κ. Ρένα Δούρου, υποστηρίζοντας ότι «κοινά είναι τα προβλήματα και με καλή διάθεση μπορούμε να δώσουμε λύσεις, έστω κι αν έχουμε διαφωνίες».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση υποστήριξε ότι είναι καταδικασμένη να πετύχει: «Πρέπει να βοηθήσουμε να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη» όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε ότι «το μέσο πολίτη δεν τον απασχολεί ποιοι υπουργοί μπήκαν στην κυβέρνηση», αλλά «αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε λίγο την καθημερινότητα των πολιτών που έχει δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε ο υπουργός.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αλλαγής εκλογικού νόμου, ο νέος υπουργός Εσωτερικών απέφυγε να απαντήσει, ενώ έκανε λόγο για κυβέρνηση τετραετίας.