Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι συνοδοί του στην ορκωμοσία και το τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ορκίζεται αύριο και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, δίνοντας τέρμα στα σενάρια που τον ήθελαν να απέχει από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Πειραιά.


Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Μάλιστα, το γραφείο του, ενημέρωσε όλους τους εκλεγμένους του συνδυασμού ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ότι θα "παρελάσουν" μαζί με τον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά, από το Δημαρχείο έως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Εκτός βέβαια από τους εκλεγμένους του συνδυασμού, θα υπάρχουν ακόμα 2 "πρόσωπα κλειδιά" του στενού του περιβάλλοντος που θα συνοδεύουν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο!
Μαντέψτε!

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ

Το γεγονός αυτό βέβαια, ανάβει φωτιές στον πρώτο επιλαχόντα Γιάννη Μαστρονικόλα, ο οποίος είχε λάβει τη δέσμευση του Βασίλη Μιχαλολιάκου για άμεση παραίτησή του μετά το πέρας της θητείας του... κάτι που αυτομάτως θα μεταφραζόταν σε είσοδο του κ. Μαστρονικόλα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Κοντός ψαλμός...

ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πάντως αύριο Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, ο φωτογραφικός φακός θα καταγράψει για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ένα τετ α τετ του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη...
Η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πρώτος "αντίπαλος" που νίκησε τον Βασίλη Μιχαλολιάκο μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στα κοινά του Πειραιά!

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά & Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

PiraeusPress